Aanmelding

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder kunnen jij en je ouders lezen hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College. 

Advies en plaatsing

Van je basisschool krijg je een advies voor de middelbare school. Met dit advies vertelt de basisschool op welk niveau jij het beste op je plek bent. Wij luisteren goed naar het advies van de basisschool, zij kennen jou immers na al die jaren erg goed. We plaatsen jou dan ook op het niveau van het advies van de basisschool. Uiteraard doen we dit altijd in goed overleg met jou, jouw ouders en de basisschool.

Met een voorlopig advies kun je je inschrijven op onze school. Je inschrijving wordt pas definitief als we van jouw basisschool het definitieve advies hebben ontvangen.

We snappen dat het fijn is als je bij wat vrienden en vriendinnen in de klas komt. Samen is het toch iets minder spannend. Bij je aanmelding kun je twee namen opgeven van kinderen bij wie jij graag in de klas wilt. We proberen ervoor te zorgen dat je altijd bij een bekende in de klas komt. Soms lukt dat niet, bijvoorbeeld doordat jullie naar een ander niveau of andere locatie gaan. We doen in ieder geval ons uiterste best voor jou. 

Meld je op tijd aan

Aanmelden voor leerjaar 1 moet voor 15 maart 2020. Wees dus op tijd! Heb je nog vragen of wil je een keertje een dag(deel) meelopen voordat je je definitief aanmeldt? Dat kan! Hier lees je meer over een meeloopdag. Voor vragen kunnen jij en je ouders het beste contact opnemen met de locatie waar je heen denkt te gaan. 

Aanmeldformulier

Hieronder kun je het aanmeldformulier voor het schooljaar 2020-2021 downloaden. Je kunt het formulier uitprinten en samen met je ouders invullen. Wij ontvangen het formulier dan graag retour via: Liemers College, Postbus 412, 6900 AK Zevenaar.

Aanmeldformulier Liemers College voor schooljaar 2020-2021

Aanmelden voor Agora 

Heb jij interesse in Agora? Leuk! Dan heb je vast al de pagina over Agora gelezen op onze website. De aanmelding voor Agora verloopt iets anders. Voordat je je kunt aanmelden moet je namelijk eerst een dagje meelopen. Zo kunnen jij, jouw ouders en de coaches van Agora bepalen of jij op je plek bent bij Agora. Als in het gesprek na de meeloopdag blijkt dat jij en Agora de perfecte match zijn, dan sturen de coaches van jou het aanmeldformulier toe. Dit is een ander aanmeldformulier dan het aanmeldformulier voor het Liemers College.