Het Liemers College laat je groeien

Een nieuwe school is zeker spannend. Logisch ook dat je nieuwsgierig bent. Dat weten wij uit onze tijd ook nog wel. Het is leuk spannend. Je vraagt je af: wat wordt er van mij verwacht? 

Op het Liemers College kun je altijd terecht met je vragen en met dingen die je spannend vindt. Bijvoorbeeld bij jouw mentor. Ook pak je veel dingen samen met je klasgenoten in de klas op. Vaak zitten jouw klasgenoten met dezelfde dingen als jij. En hebben zij dezelfde vragen als jij. Op het Liemers College hebben we ook Peer2Peer. Het mooie van onze school: jij kunt bij ons zelf op zoek naar de antwoorden op jouw eigen vragen! 

En nee, je staat op het Liemers College niet alleen. Je krijgt allemaal nieuwe vrienden. Echt, dat gaat vanzelf. Wij hebben er vertrouwen in dat jij het zelf kunt. Natuurlijk helpen de activiteiten op school jou daar ook bij. Zoals de introweek, de meeste leerlingen vinden die week aan het begin van het eerste schooljaar hartstikke leuk! 

Jouw tijd op het Liemers College wordt hartstikke leuk. De meeste dingen gaan vanzelf goed. En lukt het een keer niet, dan helpen wij. Daar is de school ook voor!

Zie jij jezelf al rondlopen op het Liemers College? Meld je dan aan via het aanmeldformulier voor schooljaar 2020-2021!

Nieuws