Aanmelden

Aanmelden voor leerjaar 1

Als je in groep 8 zit, kies je vóór 15 maart een school in het voortgezet onderwijs. Heb jij een vmbo-, mavo-, havo- of vwo-advies? Dan heten wij jou op het Liemers College van harte welkom. Klik hier voor meer informatie over de overstap naar het voortgezet onderwijs, de mogelijkheden om alvast een kijkje bij ons op school te nemen en de aanmelding voor het Liemers College. Het aanmeldformulier voor het nieuwe schooljaar komt ieder jaar net na de Kerstvakantie online (zie download-optie hieronder). Dit formulier kunnen jouw ouders invullen en insturen.

Download aanmeldformulier schooljaar 2020-2021

Aanmelden voor de Structuurklas

Het Liemers College beschikt op de locatie Landeweer over een structuurklas. Dit is een arrangement voor vmbo-bb/kb-leerlingen met ondersteuningsbehoeften. De Structuurklas is vooral voor leerlingen die vallen tussen speciaal voortgezet onderwijs (svo) en regulier voortgezet onderwijs een goede optie. De structuurklas biedt deze leerlingen extra structuur en een veilige en kleinschalige omgeving. Klik hier voor meer informatie. Aanmelden voor de structuurklas kan via een speciaal formulier (download hieronder). 

Download vooraanmelding structuurklas vmbo-bb/kb

Aanmelden voor overige leerjaren

Zit jij op dit moment op een andere school in het voortgezet onderwijs, maar wil je graag naar het Liemers College? Dan is dat vaak mogelijk. Jouw ouders kunnen contact opnemen met de locatie waar jij graag naar school wilt. Het Liemers College heeft 4 locaties: Heerenmäten, Zonegge, Landeweer en Didam. Op onze pagina 'Opleidingen' lees je welke opleidingen je kunt volgen op welke locaties. Let op: het kan gebeuren dat de opleiding van jouw keuze geen plek meer heeft. Houd hier rekening mee!