Welkom op de Open dag site van het Liemers College!

Hallo achtstegroeper!

Zaterdag 23 januari was onze online open dag. Onze docenten stonden klaar om via chats en vragensessies je vragen te beantwoorden.

Heb je dat gemist? Geen probleem hoor, je kan nog steeds de filmpjes, superleuke opdrachten en proefjes, online-rondleidingen en nog véél meer bekijken. Onder de pointers op de kaart vind je onze locaties.

Landeweer Zevenaar Opleidingen
Vmbo basis leerjaar 1 t/m 4
Vmbo kader leerjaar 1 t/m 4
Maak kennis
Zonegge Zevenaar Opleidingen
Mavo leerjaar 1 t/m 4
Agora Liemers leerjaar 1 t/m 6
Agora Liemers Maak kennis
Heerenmäten Zevenaar Opleidingen
Havo leerjaar 1 t/m 5
Vwo leerjaar 1 t/m 6
Maak kennis
Didam Didam Opleidingen
Mavo leerjaar 1 t/m 4
Havo leerjaar 1 t/m 5
Vwo leerjaar 1 t/m 3
Maak kennis

Nog eens op bezoek?

We hopen natuurlijk dat het nog een keertje gaat lukken om je echt bij ons op school te ontvangen. Maar door de coronamaatregelen kunnen we niet zeggen of en wanneer dit gaat lukken. We houden je hierover op de hoogte via onze website, hou die dus goed in de gaten!

Direct inschrijven?

Weet je nu al dat je naar het Liemers College wilt? Onder deze link vinden jij en je ouders het inschrijfformulier voor schooljaar 2021/2022

Wat vond jij van de Online Open dag?

We horen het graag!

Naar de vragenlijst

 

Infopakketje

We hebben een pakketje samengesteld met leuke dingen en informatie. Wil je deze ontvangen? Klik dan op de knop hieronder en vul je gegevens in!

Ik wil graag een info pakketje ontvangen.

Info pakketje aanvragen

    Naar welke locatie gaat uw interesse uit? De inhoud van de pakketjes is voor iedere locatie gelijk. We vragen u dit om inzicht te krijgen in de bezoekers per locatie