Bedrijfsbezoeken 5 oktober

29 jun 2023

Leren doen we altijd en overal

Onze leerlingen leren niet alleen op school, maar ook daarbuiten. Om dit te stimuleren organiseren we onder meer ieder jaar bedrijfsbezoeken. Het is zo waardevol voor onze leerlingen om zelf te ervaren hoe het eraan toe gaat in een organisatie.

Een goede voorbereiding

We sturen onze leerlingen graag goed voorbereid op pad. Tijdens de mentor-/coachlessen besteden we uitgebreid aandacht aan het bedrijfsbezoek. De leerlingen zoeken informatie over de organisatie en bedenken relevante vragen. Na het bedrijfsbezoek maken de leerlingen een reflectieverslag.

Doet u mee op 5 oktober?

Momenteel zijn we druk bezig met de organisatie van de bedrijfsbezoeken. Concreet betekent dit:

– 110 derdejaars leerlingen van vmbo-basis en vmbo-kader die op bedrijfsbezoek gaan

– Twee bezoeken per leerling: eentje ’s ochtends en eentje ’s middags

– Bezoeken van bedrijven in de omgeving van Zevenaar, Didam, Duiven en Gelders Eiland

Om iedere leerling op 5 oktober twee bedrijven te laten bezoeken, zijn we nog op zoek naar samenwerkingen met bedrijven. Lijkt het u leuk om op 5 oktober leerlingen van ons te ontvangen? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Heeft uw organisatie op 5 oktober geen ruimte, maar willen jullie wel graag met het Liemers College samenwerken? Leuk! U kunt hiervoor het beste contact opnemen met Paula Golding, stagecoördinator Liemers College. Paula is te bereiken op 06-12 82 43 04 of p.golding@liemerscollege.nl

Terug naar overzicht