Aanmelden

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College.

Landelijke aanmeldweek

Dit jaar is er voor het eerst een landelijke aanmeldweek. Aanmelden voor een middelbare school kan alleen in de week van 25 t/m 31 maart 2024. Heb je nog vragen of wil je een keertje een dag(deel) meelopen voordat je je definitief aanmeldt? Dat kan! Jij en je ouders kunnen hiervoor het beste contact opnemen met de locatie waar je heen denkt te gaan.

Aanmeldformulier

Ruim voor de aanmeldweek vind je hier het aanmeldformulier voor het Liemers College. Het is belangrijk dat je het aanmeldformulier samen met jouw ouders invult. Wil je graag wat hulp met de aanmelding? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over aanmelden voor leerjaar 1? Bijvoorbeeld op welk niveau je geplaatst wordt of hoe je je voor Liemers Agora aanmeldt? Bekijk dan onze pagina ‘Aanmelden leerjaar 1’.

Aanmelden voor overige leerjaren

Wil je je aanmelden voor een ander leerjaar? Neem dan contact op met de locatie waar je naartoe wilt.

Heb je nog vragen of zou je graag een dagje meelopen? Neem ook dan gerust contact op met de locatie waar jij straks naartoe wilt.

Aanmelden voor de Sportklas

Wil je graag naar de Sportklas op Landeweer? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je zet bij de locatie Landeweer een kruisje bij de Sportklas en bij het schoolniveau. Let op: je aanmelding voor de Sportklas is alleen geldig als je je ook voor Landeweer aanmeldt. Vergeet dit dus niet aan te geven op het formulier.

Aanmelden voor Liemers Agora

Om je voor Liemers Agora aan te melden moet je je eerst aanmelden voor de intakeprocedure. Dat kan hier. Op onze pagina ‘Intakeprocedure Agora’ lees je alles over de intake bij Liemers Agora.