Aanmelden

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College.

Aanmeldformulier

Je kunt je hieronder aanmelden voor het Liemers College, schooljaar 2021-2022. Het is belangrijk dat je dit samen met jouw ouders doet. Aanmelden kan digitaal of op papier, wat jullie het fijnst vinden! Wil je graag wat hulp met de aanmelding? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar een van de inschrijfmomenten in maart. (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen)

Aanmeldformulier regulier – schooljaar 2021-2022

Aanmelden voor leerjaar 1

Als je je aan wilt melden voor het eerste leerjaar, dan kan dat via het reguliere aanmeldformulier. Wil je je nog aanmelden voor schooljaar 2020-2021 klik dan hier voor het aanmeldformulier voor dit lopende schooljaar.

Aanmelden voor aankomend schooljaar (2021-2022) kan binnenkort ook op deze pagina.

Wil je meer weten over aanmelden voor leerjaar 1? Bijvoorbeeld op welk niveau je geplaatst wordt of hoe je je voor Agora aanmeldt? Bekijk dan onze pagina ‘Aanmelden leerjaar 1’.

Let op: aanmelden voor leerjaar 1 moet voor 21 maart 2021. Wees dus op tijd!

Aanmelden voor overige leerjaren

Wil je je aanmelden voor een ander leerjaar? Ook dan kun je het reguliere aanmeldformulier invullen.  Je vindt dit formulier onder het kopje ‘Aanmeldformulier’ hierboven.

Aanmelden voor aankomend schooljaar (2021-2022) kan binnenkort ook op deze pagina.Als je je voor een ander leerjaar dan leerjaar 1 aanmeldt, hoef je dit niet per se voor 15 maart 2021 te doen.

Wil je je nog aanmelden voor dit schooljaar? Vul dan dit formulier in.

Heb je nog vragen of zou je graag een dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met de locatie waar jij straks naartoe wilt.

Aanmelden voor de Sportklas

Wil jij graag naar de Sportklas op Landeweer? Binnenkort kun je hier het aanmeldticket voor de Sportklas downloaden. De aanmelding voor de Sportklas is pas compleet als jouw ouders het reguliere aanmeldformulier voor het Liemers College volledig ingevuld en ondertekend naar ons opgestuurd hebben.

Aanmelden voor Agora

Je kunt je alleen voor Agora aanmelden als je van het basisonderwijs komt. Instromen in overige leerjaren is op dit moment niet mogelijk. Op onze pagina ‘Aanmelding leerjaar 1’ lees je precies hoe je je aan kunt melden voor Agora.