Voorbereiding

Als je een grote stap gaat nemen, is het fijn om je daar goed op voor te bereiden. Het Liemers College helpt jou en je ouders daar graag bij. Om jullie kennis te laten maken met het Liemers College en de middelbare school, organiseren wij verschillende evenementen.

Informatieavond

Ieder jaar organiseren we na de herfstvakantie een informatieavond voor jouw ouders. Op deze avonden laten wij hen zien, ervaren en horen wat het Liemers College doet voor jou. Ze kunnen vragen stellen aan docenten én leerlingen. Ook jouw leerkracht van de basisschool is van harte welkom op de informatieavond.

De informatieavonden zijn dit jaar op 1 en 3 november.

Een dagje middelbare school

Natuurlijk is het voor jou ook heel leuk om op school te komen kijken. Daarom organiseren we de “Kom ervaren dagen”. Dat is dit jaar op 22 en 23 november.

Open dag

Nu jij en je ouders los van elkaar op school zijn geweest, is het ook leuk om eens een keer samen te kijken. Wat hebben jullie al ontdekt tijdens jullie bezoek aan de school?

Ieder jaar organiseert het Liemers College een open dag. Op deze dag openen alle locaties hun deuren. We geven je een warm welkom en laten je heel graag zien hoe het is om op het Liemers College naar school te gaan. Leerlingen en docenten staan door de hele school klaar om jouw vragen te beantwoorden. En… om je aan het werk te zetten! Experimenten, workshops, puzzelen of misschien wel op ontdekkingstocht via een speurtocht. Ontdek het zelf! op 28 januari 2023