Aanmelden intakeprocedure Agora

Er is veel belangstelling voor Agora Liemers, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Met het invullen van onderstaand intakeformulier reserveren jij en je ouders een plaats bij Agora Liemers en volgt de intakeprocedure.

De procedure richt zich op de motivatie van de jou en je ouders voor het Agora-concept. Pas jij bij Agora en past Agora bij jou?

Wij nemen de intakeformulieren op volgorde van binnenkomst in behandeling.

Na ontvangst van het intakeformulier word je door ons uitgenodigd om een dag bij Agora Liemers mee te lopen. Na deze meeloopdag wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek stellen jij en je ouders jullie voor aan de Agora-coaches en worden wederzijdse verwachtingen besproken.

Op basis van alle informatie wordt gekeken of jij bij Agora op je plek bent. Als de procedure positief is afgerond, word je definitief aangenomen.

• Gegevens leerling

• Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Vul hier eventuele bijzonderheden in die van belang kunnen zijn bij het ontwikkelperspectief van uw kind.
  • Gegevens ouder/verzorger 1

• Gegevens ouder/verzorger 2