Aanmelden intakeprocedure Agora

Agora de Liemers is een hele mooie vorm van onderwijs en dat vinden gelukkig heel veel mensen. Helaas houdt dat voor komend schooljaar (2021-2022) in dat het maximaal aantal leerlingen is bereikt. Aanmelden voor de intakeprocedure is nu niet meer mogelijk. Heb je toch belangstelling? Je kunt het formulier nog wel invullen. Je komt dan op een wachtlijst.

Hoe werkt de intake?

De intakeprocedure richt zich op jouw motivatie en die van je ouders voor het Agora-concept. Pas jij bij Agora en past Agora bij jou?

Wij nemen de intakeformulieren op volgorde van binnenkomst in behandeling.

Na ontvangst van het intakeformulier, krijg je van ons een uitnodiging om een dag bij Agora Liemers mee te lopen. Na deze meeloopdag volgt een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek stellen jij en je ouders jullie voor aan de Agora-coaches en worden wederzijdse verwachtingen besproken. Let op! Voor komend schooljaar (2021-2022) kom je eerst op een wachtlijst. Het maximaal aantal leerlingen dat we kunnen plaatsen is namelijk bereikt.

Op basis van alle informatie kijken wij of jij bij Agora op je plek bent. Als de procedure positief is afgerond, word je definitief aangenomen.

• Gegevens leerling

• DD slash MM slash JJJJ
  • Vul hier eventuele bijzonderheden in die van belang kunnen zijn bij het ontwikkelperspectief van uw kind.
  • Gegevens ouder/verzorger 1

• Gegevens ouder/verzorger 2