Belangrijk! Examenleerlingen de rest van de week online onderwijs!

12 jan 2021

Geachte ouders(s), beste leerling, 

Minister-president Rutte heeft vanavond in de persconferentie aangekondigd dat de middelbare scholen nog minstens tot en met zondag 7 februari gesloten blijven. De scholen blijven wel open voor examenleerlingen en leerlingen die thuis in een lastige situatie zitten. Ook worden schoolexamens fysiek op school afgenomen. Daarnaast vinden de praktijkvakken op school plaats.   

De leerlingen die nog wel naar school mogen komen, moeten wel weer anderhalve meter afstand tot elkaar houden. Naar aanleiding van deze aankondiging hebben wij nog veel vragen. Ook het kabinet geeft aan te begrijpen dat scholen enkele dagen nodig hebben om dit in de praktijk te organiseren.   

Het Liemers College kiest ervoor om het onderwijs voor de examenleerlingen, deze week van woensdagochtend tot en met vrijdag online aan te bieden.  

De examenleerlingen volgen de online lessen volgens het normale rooster.  

De niet-examenleerlingen die deze week gebruik konden maken van de opvangmogelijkheden kunnen wel naar school komen. De opvang voor deze leerlingen gaat ook de rest van deze week door. 

Voor de overige leerlingen verandert er niets. 

Deze week gebruiken we om, in overleg met de andere scholen van Quadraam en de koepelorganisatie van alle middelbare scholen in Nederland, te bepalen hoe ons onderwijs er vanaf aanstaande maandag uit zal zien. We zullen u daar later deze week verder over informeren. 

Met vriendelijke groet, 

Maarten Delen, directeur Liemers College.

Terug naar overzicht