22 januari 2022, open dag Liemers College!

23 dec 2021

Ha achtstegroeper!

Je bent misschien al op school geweest tijdens de Kom ervaren-dag.

Maar het is natuurlijk ook heel leuk als je samen met je ouders het
Liemers College kunt ontdekken! We nodigen jou en je ouders daarom graag uit voor onze open dag op 22 januari 2022.

Fysiek en online

We bereiden twee opties voor: een fysieke open dag op de locaties en een online open dag. We hopen natuurlijk heel erg dat we jou en jouw ouders de 22e op school kunnen ontvangen. We doen er dan ook alles aan om een gave fysieke open dag voor jullie te organiseren. Natuurlijk is de kans aanzwezig dat een fysieke open dag op 22 januari nog niet kan. Vanwege de dan geldende coronamaatregelen of omdat je in quarantaine zit bijvoorbeeld. Daarom bereiden we tevens een online open dag voor. Op 22 januari kun je onze ook school online ontdekken via www.liemerscollege.nl/ontdek. Via
onze website houden we je op de hoogte over de invulling en het programma van de open dag. Houd de website dus goed in de gaten!

Wat als het 22 januari niet fysiek kan?

Als we 22 januari geen fysieke open dag kunnen houden vanwege de dan geldende coronamaatregelen, hebben we gelukkig nog de online open dag. Wel zoeken we dan naar een ander moment voor een fysieke open dag. Hopelijk kunnen we jullie dan alsnog voor de inschrijfdatum een keer op school ontvangen.
We kijken ernaar jullie te ontmoeten op onze open dag!

Terug naar overzicht