Aanmelden voor het Liemers College en hulp bij aanmelden

7 mrt 2024

Aanmelden voor het Liemers College en hulp bij aanmelden

Bijna is het zover: het aanmelden voor jouw nieuwe school! Van 25 t/m 31 maart 2024 kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) jou aanmelden voor een middelbare school. Wil je je aanmelden voor het Liemers College? Wat leuk! Hier lees je hoe je je in deze week kunt aanmelden voor het Liemers College.

Aanmelden via aanmeldformulier

Vanaf 25 maart vind je op de homepagina van onze website het aanmeldformulier. Je kunt dit formulier downloaden. Jouw ouder(s)/verzorger(s) kunnen dit formulier invullen en aan ons retourneren. Dit kan door het formulier digitaal in te vullen en per mail te versturen. Het kan ook door het gedownloade formulier uit te printen, in te vullen en per post naar ons te sturen. Wat jullie het fijnst vinden!

Aanmelden voor Liemers Agora

Aanmelden voor Liemers Agora kan alleen na het positief afronden van de intakeprocedure. Wil jij naar Liemers Agora en heb jij de intakeprocedure positief afgerond? Dan ontvangen jij en jouw ouder(s)/verzorger(s) op maandag 25 maart het speciale aanmeldformulier voor Liemers Agora.

Aanmelden voor structuurklas

Aanmelding voor de structuurklas (locatie Landeweer) kan alleen door de basisschool gedaan worden. Aanmeldingen voor de structuurklas worden zorgvuldig door ons ondersteuningsteam gescreend.

Hulp bij aanmelden

Vinden jouw ouder(s)/verzorger(s) het fijner om het formulier met iemand van ons in te vullen? Dat kan! Wij hebben hiervoor speciale inloopmomenten op school:

  • Dinsdag 26 maart kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) tussen 14.00 en 16.00 uur terecht op de locaties Heerenmäten en Didam
  • Woensdag 27 maart tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) terecht op de locaties Zonegge en Landeweer

Onze administraties helpen jullie dan met het invullen van het aanmeldformulier. Je hoeft niet per se naar het inloopmoment op de locatie waar je straks naartoe wilt. Al onze locaties kunnen je helpen. Neem wel even de volgende dingen mee:

  • ID of paspoort van het kind dat aangemeld wordt (i.v.m. BSN en de juiste namen/geboorteplaats)
  • NAW-gegevens van beide ouders (indien niet wonend op hetzelfde adres)
  • Zijn er testresultaten of gegevens beschikbaar (anders dan advies basisschool en onderwijskundig rapport), die voor de school van belang kunnen zijn? Indien dit het geval is graag een kopie meenemen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of twijfel je nog ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt het beste contact opnemen met de afdelingsleider onderbouw:

Locatie Didam

Lieke de Ruiter: l.deruiter@liemerscollege.nl

Locatie Landeweer

Louise Seger: l.seger@liemerscollege.nl

Locatie Zonegge

Bert Stronks: b.stronks@liemerscollege.nl

Locatie Heerenmäten

Lobke Baars: l.baars@liemerscollege.nl

Liemers Agora

Petra Schijvens: p.schijvens@liemerscollege.nl

 

We kijken ernaar uit je op het Liemers College te ontmoeten!

Terug naar overzicht