Heerenmäten in de spotlight

3 feb 2021

Iedere week een andere locatie in de spotlight

De komende tijd zetten we iedere week één van onze 5 locaties (Heerenmäten, Didam, Landeweer, Zonegge en Agora) in de spotlight. en locatie Heerenmäten bijt het spits af!

Gewoon bijzonder

Op locatie Heerenmäten wordt havo en vwo onderwijs gegeven vanaf het eerste leerjaar tot het zesde. Behalve ‘gewoon’ goed onderwijs heeft locatie Heerenmäten ook een aantal ‘bijzondere’ dingen.
Zo is er een topklas voor de vwo leerlingen die nóg meer uitdaging aankunnen en een theaterklas voor de echte podiumbeesten.

Peer2Peer

Waar we op Heerenmäten ook heel trots op zijn is ons Peer2Peer programma. Al onze locaties werken met dit principe en de afgelopen jaren heeft het op Heerenmäten echt heel stevig voeten aan de grond gekregen. Peer2Peer houdt zoveel in dat ouderejaars leerlingen jongerejaars helpen met leren en hun weg vinden in het voortgezet onderwijs.

Kijk even rond

Wil je even rustig rondkijken wat er allemaal te vinden is op locatie Heerenmäten? Klik dan hier voor de open dag omgeving van locatie Heerenmäten. Alvast veel plezier op onze digitale locatie Heerenmäten, de leerlingen in het volgende filmpje laten graag de school zien!
Terug naar overzicht