Helpt u onze leerlingen leren?

23 jan 2024

Helpt u onze leerlingen leren?

Leren doen onze leerlingen niet alleen op school, gedurende het hele schooljaar zijn er tal van mogelijkheden om kennis te maken met het bedrijfsleven.

Zo gaan onze derdejaars vmbo-leerlingen van locatie Landeweer in week 15 en week 16 op stage. Dat is van 8 tot en met 19 april 2024.

Deze leerlingen zijn nu hard aan het werk om zich voor te bereiden. Deze week (week 4) gaan ze zelf op zoek naar een stageplek. Waar dit niet lukt, helpt het stagebureau ze zoeken naar een geschikt plekje.

Vanaf week 4 kunnen ondernemers in de Liemers dus verzoeken van onze leerlingen verwachten.

Wat nuttige informatie:

  • De derdejaarsleerlingen zijn ongeveer 14 of 15 jaar oud.
  • Het betreft leerlingen van vmbo-basis beroepsgericht en vmbo- kader beroepsgericht.
  • Onze leerlingen volgen het profiel Dienstverlening & Producten. De leerlingen worden bij ons op school breed opgeleid en kiezen met keuzevakken zelf voor een meer specifieke richting de hen interesseert.
  • Deze stage helpt ze hopelijk nog beter met het kiezen van een vervolgopleiding op het mbo.

Graag maken we ons relatiebestand ook weer helemaal up-to-date. Dus als u open staat voor stages, bedrijfsbezoeken, gastlessen en/of workshops, dan horen wij het graag! U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen.

Voor vragen en/of feedback kunt u contact opnemen met Paula Golding van ons stagebureau via p.golding@liemerscollege.nl of 06-12824304.

Samen geven wij onze leerlingen en uw toekomstige collega’s een waardevolle en leerzame ervaring!

 

Samenwerking bedrijfsleven en Liemers College

Geeft u onze leerlingen een kijkje in uw bedrijf?

Terug naar overzicht