Informatieavond wordt digitaal!

5 nov 2021

Onlangs nodigden wij u uit voor onze informatieavonden op maandag 8 en woensdag 10 november aanstaande. Gezien de nieuwe coronamaatregelen die vanaf 6 november gelden, hebben wij besloten om onze informatieavonden anders vorm te geven. In dit bericht leest u hier meer over.

Geen fysieke informatieavond

De opzet van de avonden – een markt in de school – en de verwachte grote opkomst, maken dat wij de anderhalve meter afstand niet kunnen garanderen. Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten dat de informatieavonden niet fysiek op school plaats kunnen vinden.

Doorgaan, in aangepaste vorm

Uiteraard willen we de informatieavonden wel heel graag door laten gaan. We bieden u daarom een online informatieavond aan op woensdag 10 november van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. We hebben voor de avond namelijk een speciale webpagina ingericht: www.liemerscollege.nl/informatieavonden. Hier vindt u
onder meer een bijzonder interview met een oud-leerling, presentatiefilmpjes van de verschillende locaties en links naar live chatsessies met onze locaties en ons zorgteam. De avond op maandag 8 november komt te vervallen.

Kom ervaren gaat door

Kinderen hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden. De Kom ervaren- activiteit voor achtstegroepers kan dus gewoon doorgaan, live op locatie. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 november op deze pagina. Wij kijken ernaar uit uw zoon of dochter te ontmoeten!

Veiligheid voorop

Als school stellen wij de veiligheid van onze leerlingen, medewerkers en bezoekers altijd voorop. Soms is dat lastig, zoals nu. Hoe graag hadden we u de school live op locatie laten zien, laten proeven, laten ervaren. Voor nu is een online informatieavond de beste en meest verantwoordelijke optie. Maar zodra het ook maar even kan, nodigen wij u van
harte uit bij ons op school.
Graag tot ziens!

Terug naar overzicht