Informatieavonden voor ouder(s)/verzorger(s) van achtstegroepers

12 okt 2023

Informatieavonden ouder(s)/verzorger(s) achtstegroepers

Volgend schooljaar gaat uw zoon of dochter naar de middelbare school. Een grote, nieuwe stap. Het is dan fijn als u als ouder goed geïnformeerd bent over deze nieuwe fase in het leven van uw kind. Daarom nodigen wij u graag uit voor een van de informatieavonden van het Liemers College op dinsdag 24 oktober of donderdag 26 oktober.

Ervaar het Liemers College

We starten de avond centraal met een korte presentatie over de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs en die naar het Liemers College in het bijzonder. Ook stellen onze locaties zich kort aan u voor. U kunt kiezen voor een centrale opening om 19.00 uur of 20.00 uur. Na deze opening is het tijd om zelf het Liemers College te ervaren tijdens de Liemers College markt.

Onze locaties en hun bijzonderheden

Locatie Didam (24-10) en locatie Heerenmäten (26-10) zijn deze avond omgetoverd tot Liemers College markt. Op deze markt vindt u alles over onze vier locaties en Liemers Agora. Maak kennis met locatie Landeweer voor praktijkgericht vmbo-onderwijs. Ontdek locatie Didam en hun brede brugklas. Bij locatie Zonegge ervaart u onze kleinschalige mavo. Bij locatie Heerenmäten maakt u kennis met havo, vwo en topklasonderwijs. Bij Liemers Agora ziet u ons vernieuwend onderwijsconcept. Er is uiteraard voldoende ruimte om in gesprek te gaan met onze leerlingen en medewerkers. Dus kom langs en zie, hoor en proef het Liemers College!

Praktische informatie

Dinsdag 24 oktober
Locatie: Liemers College locatie Didam (Dijksestraat 12, Didam)
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Centrale opening om 19.00 uur en 20.00 uur

Donderdag 26 oktober
Locatie: Liemers College locatie Heerenmäten (Heerenmäten 6, Zevenaar)
Tijd: van 19.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Centrale opening om 19.00 uur en 20.00 uur

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Uitnodiging Informatieavond 2023

Terug naar overzicht