Maak kennis met… locatie Zonegge

29 jan 2024

Maak kennis met… locatie Zonegge!

Zonegge is dé locatie voor de mavo in Zevenaar. We zijn een kleine, gezellige locatie met 350 leerlingen. We bieden jou hier de mogelijkheid om op je eigen niveau aan je eigen toekomst te werken. Dit doe je onder begeleiding van een coach, iemand die je vanaf de brugklas tot en met je examen begeleidt.

Je kunt op Zonegge kiezen voor de theoretische mavo, met 6 (of 7) theorievakken. Of je kiest voor de beroepsgerichte mavo, waarin je ook een praktijkvak volgt: Dienstverlening & Producten. Een activiteit organiseren, een website maken of koken; het komt allemaal voorbij. Je werkt samen in groepen en krijgt te maken met uitdagende opdrachten. En wist je dat je zelfs examen in D&P kunt doen?

We helpen je om uitdagingen aan te gaan en het beste uit jezelf te halen. Door een versneld examenprogramma, creatieve vakken en praktijkvakken. En is er iets anders nodig? Dan bieden we maatwerk, bijvoorbeeld voor stages of onderwijs op maat.

Bij de vakken dans, drama, tekenen, handvaardigheid en muziek leer je om beelden, taal, muziek, spel en beweging te gebruiken om je gevoelens en ervaringen uit te spreken. Bij de praktijkvakken gebruik je de energie die je hebt om échte dingen te maken.

| Opleidingen locatie Zonegge: mavo en mavo-beroepsgericht |

Zien we jou vrijdag 2 februari op onze open dag?

Tot ziens op het Liemers College!

Terug naar overzicht