Open dag 22 januari: update!

17 jan 2022

Graag geven we je een update met betrekking tot onze open dag op 22 januari aanstaande. Zoals je weet hebben we twee open dagen voorbereid: een fysieke en een online variant. Zodat we op het laatste moment nog, als het ook maar heel even zou kunnen, leerlingen (en ouders) fysiek op school zouden kunnen ontvangen.

We hebben de persconferentie en het advies van de VO-raad afgewacht. Helaas hebben we vandaag moeten besluiten dat de open dag van 22 januari alleen online door kan gaan. Maar ook online maken we er een leuke middag van! Vanaf 13.00 uur kunnen leerlingen, ouders en andere geïnteresseerden via www.liemerscollege.nl/ontdek alle locaties van het Liemers College ontdekken. Via een plattegrond kunnen ze door de locaties lopen en zo leuke opdrachten doen, filmpjes bekijken en informatie lezen. Er is zelfs een escaperoom! Ook heeft iedere locatie een liveomgeving. In deze liveomgeving kunnen bezoekers naar een doorlopende live vragensessie, live minilesjes volgen en live presentaties bijwonen.

Zodra het ook maar even mogelijk is, ontvangen we leerlingen en hun ouders graag op school. Houd daarom hun website in de gaten voor meer informatie over een eventuele fysieke open dag op een later moment.

Zien we jou de 22e online?

Terug naar overzicht