Reminder: aanmelden voor het Liemers College

21 mrt 2024

Reminder: aanmelden Liemers College

Wil jij je aanmelden voor het Liemers College? Wat leuk! Van 25 t/m 31 maart 2024 kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) jou aanmelden tijdens de landelijke aanmeldweek. Je kunt het aanmeldformulier dan downloaden via de homepagina van onze website.

Hulp bij aanmelden

Vinden jouw ouder(s)/verzorger(s) het fijner om het formulier met iemand van ons in te vullen? Dat kan! Wij hebben hiervoor speciale inloopmomenten op school.

  • Dinsdag 26 maart kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) tussen 14.00 en 16.00 uur terecht op de locaties Heerenmäten en Didam
  • Woensdag 27 maart tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen jij en je ouder(s)/verzorger(s) terecht op de locaties Zonegge en Landeweer

Onze administraties helpen jullie dan met het invullen van het aanmeldformulier. Je hoeft niet per se naar het inloopmoment op de locatie waar je straks naartoe wilt. Neem wel even de volgende dingen mee:

  • ID of paspoort van het kind dat aangemeld wordt (i.v.m. BSN en de juiste namen/geboorteplaats)
  • NAW-gegevens van beide ouders (indien niet wonend op hetzelfde adres)
  • Zijn er testresultaten of gegevens beschikbaar (anders dan advies basisschool en onderwijskundig rapport), die voor de school van belang kunnen zijn? Indien dit het geval is graag een kopie meenemen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of twijfel je nog ergens over? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt het beste contact opnemen met de afdelingsleider onderbouw:

Locatie Didam

Lieke de Ruiter: l.deruiter@liemerscollege.nl

Locatie Landeweer

Louise Seger: l.seger@liemerscollege.nl

Locatie Zonegge

Bert Stronks: b.stronks@liemerscollege.nl

Locatie Heerenmäten

Lobke Baars: l.baars@liemerscollege.nl

Liemers Agora

Petra Schijvens: p.schijvens@liemerscollege.nl

We kijken ernaar uit je op het Liemers College te ontmoeten!

Terug naar overzicht