Informatieavonden 2020

Goede voorlichting is essentieel in het maken van een goede keuze. Wij willen dat iedereen die bij ons komt goed voorgelicht is en daardoor weloverwogen een keuze heeft kunnen maken. Daarom organiseren wij ieder jaar twee informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen in groep 8. Ook basisschooldocenten zijn van harte welkom bij deze avonden. 

Online in plaats van fysiek

Vanwege het coronavirus vinden wij het als school niet verantwoord om de avonden op de gebruikelijke wijze te organiseren: live op school, met duidelijke informatie en een goed kopje koffie of thee als warme ontvangst. Daarom organiseren we de avonden dit jaar online. Nog steeds met duidelijke informatie en uiteraard doen we ons uiterste best u ook online een warm welkom te geven. En dat goede kopje koffie of thee? Dat houdt u van ons tegoed!

Onderaan deze pagina vindt u filmpjes over de overstap naar het middelbaar onderwijs en over het onderwijs op het Liemers College. Heeft u tijdens of na het bekijken van de filmpjes vragen? Dan kunt u deze alvast stellen via het ‘Vragenformulier informatieavonden 2020’ onderaan de filmpjes.

Op maandag 26 en woensdag 28 oktober zullen wij de ingestuurde vragen live via Teams beantwoorden, volgens onderstaand schema:

  • 19.00-19.30: vragen over locatie Landeweer
  • 19.30-20.00: vragen over locatie Zonegge
  • 20.00-20.30: vragen over locatie Heerenmäten
  • 20.30-21.00: vragen over locatie Didam
  • 21.00-21.30: vragen over Agora-onderwijs

Op de dag van de informatieavond ontvangt u van ons de links die u toegang geven tot de vragensessies. Het is uiteraard mogelijk om meerdere rondes bij te wonen, al dan niet op beide dagen.

Op vrijdag 30 oktober van 19.30 tot 20.30 uur is er een aparte chatsessie voor vragen met betrekking tot extra ondersteuning. U kunt uw vragen dan via de chat aan een van onze orthopedagogen stellen. Aanmelden voor deze chatsessie kan hier.

Aanmelden

Aanmelden voor (een van) de avonden is nodig, zodat wij u de links toe kunnen sturen die u toegang geven tot de vragenrondes. Uiteraard gebruiken wij uw e-mailadres alleen voor het toesturen van de links. Na afloop van de informatieavonden verwijderen wij uw e-mailadres weer.

U kunt zich tot en met woensdag 28 oktober 15.00 uur aanmelden voor de informatieavond van woensdag 28 oktober. Aanmelden voor de informatieavond van maandag 26 oktober is helaas niet meer mogelijk.

Inschrijven informatieavonden

  • Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u de links voor de vragensessies toe te sturen. Na afloop van de informatieavonden wordt uw e-mailadres verwijderd.

Filmpjes

Hier treft u de filmpjes per locatie aan, neem rustig uw tijd om ze te bekijken. Onderaan de filmpjes treft u een vragenformulier aan. Stuur uw vragen gerust vast naar ons op, tijdens de live vragensessies op 26 en 28 oktober worden ook de ingezonden vragen behandeld.

(Disclaimer: sommige beelden zijn opgenomen voor het Coronavirus of toen er nog andere maatregelen van kracht waren dan op dit moment)

Welkom op het Liemers College door Maarten Delen

Locatie Didam

Locatie Landeweer

Locatie Zonegge

Locatie Heerenmäten

Agora de Liemers

Vragen?

Stel ze gerust via onderstaand formulier of via de chat tijdens de live vragensessies op maandag 26 en woensdag 28 oktober.

Vragenformulier informatieavonden 2020