Aanmelden leerjaar 1 op het Liemers College

8 feb 2024

Aanmelden leerjaar 1 op het Liemers College

Weet je helemaal zeker dat je naar het Liemers College wilt? Wat gaaf! Hieronder lees je hoe je je aan kunt melden voor het Liemers College.

Landelijke aanmeldweek

Dit jaar is er voor het eerst een landelijke aanmeldweek. Aanmelden voor een middelbare school kan alleen in de week van 25 t/m 31 maart 2024. Dit geldt voor alle middelbare scholen in Nederland.

Aanmeldformulier schooljaar 2024-2025

Vanaf 25 maart 2024 kun je het aanmeldformulier downloaden via onze homepagina. Dit aanmeldformulier kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) digitaal invullen en naar ons mailen. Ze kunnen het ook uitprinten, invullen en per post naar ons versturen.

Geen loting

Op het Liemers College is er plek voor iedereen. Daarom is er op geen enkele locatie sprake van loting. Als jouw basisschooladvies past bij het aanbod van de locatie, ben je van harte welkom. Alleen op Liemers Agora werkt het anders.

Aanmelden voor Liemers Agora

Om je voor Liemers Agora aan te melden moet je je eerst aanmelden voor de intakeprocedure. We kijken dan of het jij en het Agora-onderwijs een goede match zijn. Op onze pagina ‘Intakeprocedure Agora’ lees je alles over de intake bij Liemers Agora. Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor de intakeprocedure voor start in schooljaar 2024-2025.

Aanmelden voor de Sportklas

Wil je graag naar de Sportklas op Landeweer? Geef dit dan aan bij de aanmelding. Let op: je aanmelding voor de Sportklas is alleen geldig als je je ook voor Landeweer aanmeldt. Vergeet dit dus niet aan te geven op het formulier.

Hulp bij aanmelden

Voor ouder(s)/verzorger(s) die graag hulp krijgen bij het invullen van het aanmeldformulier, zijn er in de aanmeldweek inschrijfmomenten op de locaties. Hierover vertellen we binnenkort meer.

Meer weten?

Wil je meer weten over aanmelden voor leerjaar 1? Bijvoorbeeld op welk niveau je geplaatst wordt? Bekijk dan onze pagina ‘Aanmelden leerjaar 1’. Heb je nog vragen of wil je een keertje een dag(deel) meelopen voordat je je definitief aanmeldt? Dat kan! Jij en je ouders kunnen hiervoor het beste contact opnemen met de locatie waar je heen denkt te gaan.

Terug naar overzicht