Ouderavond sociale media – 31 oktober

23 okt 2023

Ouderavond sociale media – 31 oktober

De afgelopen tijd is de school, net als veel collega-scholen, geconfronteerd met enkele nare incidenten op sociale media. Bijvoorbeeld het verspreiden van belastend en/of strafbaar beeldmateriaal, de inzet roddelaccounts en het oprichten van nepaccounts. Naast de open communicatie hierover met u, vinden wij dat wij als school extra ondersteuning moeten en kunnen bieden. Daarom organiseren wij een ouderavond over het gebruik van sociale media door jongeren. Deze avond vindt plaats op 31 oktober van 19.00 tot 20.30 uur op locatie Heerenmäten (Heerenmäten 6, Zevenaar).

Vak-experts
Chantal Jarman van Studio Socials Skills is social media expert. Zij neemt u op interactieve wijze mee in de digitale wereld van uw kind. We gaan met elkaar in gesprek en we bieden handvatten. Naast Chantal zijn ook LC Jong (jongerenwerk) en de wijkagent aanwezig.

Graag aanmelden
Wilt u bij de ouderavond aanwezig zijn? Fijn! Aanmelden voor deze ouderavond is noodzakelijk en kan hier. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Zo kunnen we het interactief houden. Indien er meer dan 100 ouders/verzorgers deel willen nemen, organiseren wij uiteraard een extra avond.

14 november voorlichtingsavond sociale media gemeente Montferland
Op 14 november organiseert gemeente Montferland in samenwerking met Theatergroep Playback een voorlichtingsavond voor ouder(s)/verzorger(s) over hoe zij internetgebruik en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding. Voor meer informatie download u hier de uitnodiging van de gemeente Montferland.

Wij kijken ernaar uit u 31 oktober te ontmoeten!

Terug naar overzicht