Talen

Wat leuk dat je interesse hebt in het Liemers College. Wij willen je graag wat vertellen over de talen bij ons op school.

Als je naar de eerste gaat, krijg je meteen drie talen; Engels, Frans en natuurlijk Nederlands. In de tweede komt daar ook nog Duits bij. Bij alle talen zorgen we dat je de taal leert lezen, schrijven, verstaan en spreken. We zijn dan ook niet alleen uit een boek bezig, we werken veel digitaal en oefenen met gesprekjes voeren. We lezen natuurlijk boekjes in alle talen en er komen regelmatig werkstukken en projecten voorbij waarin je creatief aan de slag gaat met iedere taal om zo op een leuke manier de taal te leren kennen.

We hopen je snel te zien op het Liemers College!

Tot snel! Bis bald! We will see you soon! à bientôt!

Start

Link naar uitleg over de escaperoom vind je hier.

Om de Kahoot Quiz te starten volg dan onderstaande stappen

Stap 1: Beluister het lied Die Jahresuhr van Rolf Zuckowski via onderstaande Youtube video: Let goed op, want je Kahoot gaat daarna over dit lied.

Stap 2: Stap 2: Beantwoord alle 8 vragen in Kahoot via deze link.

Wat weet jij van het vak Nederlands? En hoe wordt het vak Nederlands op het Liemers College gegeven? Daag je vader, moeder, zussen, broertjes, opa’s en oma’s uit en speel met hen deze quiz. Het enige wat je moet doen, is op je telefoon, laptop of tablet naar www.joinmyquiz.com gaan en de aanmeldingscode 949032 invullen. Wie wordt de winnaar?

Veel plezier en tot volgend schooljaar!

De docenten Nederlands:

Marrit Rave

Afke de Jong

Contactformulier