Welkom op locatie Zonegge!

Leuk dat je onze Online Open Dag bezoekt. Op deze webpagina vind je allerlei informatie over onze school. Uitleg over vakken bijvoorbeeld. En filmpjes van onze leerlingen en docenten. Maar ook gave opdrachten, zodat je al een beetje kennismaakt met de brugklas. Je kunt er zelfs een leuke prijs mee winnen!

De website bestaat uit allerlei ‘pointers’. Als je daarop klikt, ontdek je telkens weer iets nieuws. Elke pointer heeft één of meerdere ‘tabjes’. Onder die tabjes kom je meer te weten over de verschillende vakken. Onder dit bericht vind je twee filmpjes. De eerste is een rondleiding door onze school en de tweede geeft je nog meer informatie over de locatie. Speur maar eens rond op deze webpagina en je komt de verschillende onderdelen vanzelf tegen.

(Doe je mee op een mobieltje? Dan zie je geen pointers maar een “uitklapmenu”)

Veel plezier!

Rondleiding

Introductie

Hoe kan die raket nou vliegen?

Heb je het “boodschappenlijstje” voor een ballonraket gezien op de uitnodiging en in de krant? Zo niet, dan is dat ook niet erg hoor! Misschien heb je de spullen wel gewoon in huis. Je hebt nodig: 1 ballon, 3 meter touw, plakband, schaar, rietje en een liniaal. Wil jij ook weten hoe het kan dat een raket kan vliegen? Doe dan het proefje, klik hier voor de uitleg. Deel je met ons hoe het is gegaan? we zijn superbenieuwd!