Welkom op locatie Landeweer!

Locatie Landeweer is onze locatie voor vmbo basis en vmbo kader. Op Landeweer werken we met het profiel Dienstverlening en Producten (D&P). Met dit profiel richt je je op je hele loopbaan. Bij D&P leer je namelijk van alles. Bijvoorbeeld hoe je een evenement moet organiseren of hoe je een product of dienst moet verkopen. En natuurlijk ga je ook zelf producten maken en verbeteren. Wie weet maak jij straks je eigen app of website! Bij D&P krijg je alle tijd om te ontdekken wat het beste past bij jouw interesses en talenten. Bijzonder hè?

Wat Landeweer ook bijzonder maakt is de Sportklas. De Sportklas is een gewone klas, waarin sport – naast leren – een belangrijke plaats inneemt. Je volgt zowel binnen als buiten de school lessen.

Heb je extra hulp nodig met plannen, leren of huiswerk maken? Dan kun je je aanmelden voor de Studio. En kun je juist wat extra uitdaging gebruiken? Volg dan eens een vak op hoger niveau, ook dat kan op Landeweer!

Gewoon bijzonder op Landeweer

Sportklas | Dienstverlening en Producten | Structuurklas | vakken op hoger niveau

Hoe werkt de ontdekkingstocht?

Bovenaan deze pagina staat een plattegrond van de locatie Landeweer. In de plattegrond staan allemaal ‘pointers’ waar je op kunt klikken. Bekijk je de website met je telefoon? Dan zie je in plaats van pointers een uitklapmenu. Als je op een pointer klikt, kom je bij een vak of onderdeel van de locatie uit. Onder de verschillende tabbladen op de pagina, vind je bijvoorbeeld informatie, filmpjes en/of opdrachten. Zo kom je meer te weten over locatie Landeweer.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op.

We wensen je heel veel plezier met jouw ontdekkingstocht op het Liemers College!

Rondleiding

Onze leerlingen geven je graag een rondleiding! Loop je mee?

Introductie

Wil je alvast een wat uitgebreidere presentatie van onze locatie zien? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Locatie Landeweer Opleidingen
Vmbo basis leerjaar 1 t/m 4
Vmbo kader leerjaar 1 t/m 4
Adres Landeweerdijk 9 6902 KA Zevenaar 0316 - 58 38 00 Stuur een bericht