Kunstvakken

Kom jij kunst maken op het Kunstplein?

Even wat anders! Even ontspannen óf jezelf juist lekker inspannen! Met je gedachten naar een “andere” en misschien wel droomwereld of juist “ACTIE”! Lekker knallen en aan de slag!

Keuzes maken. Welk materiaal? Welke techniek?  Wat heb ik ervoor nodig? Hoe pak ik het aan en wat ga ik dan maken? Wil je hulp bij het maken van je kunst of wil je gewoon lekker “out off the box” je eigen ding doen? Er is ruimte genoeg, zowel letterlijk als figuurlijk.

Op het Kunstplein kun je aan de slag, werken met je handen en met je hoofd. We gaan met jou in gesprek. Wat kun je al? Wat heb al eens gedaan? Wat vind je leuk of wat zou je willen leren?

Vind je dat spannend of lastig? Dat snappen we en daarom zijn wij er ook om je te helpen, naar je te luisteren en je tips te geven.

KUNST MAKEN! Klein of GROOT, hoe fijn kan het zijn!

Mooie dingen zien, je verbazen, anders leren kijken naar het werk van kunstenaars en ervaren hoe mooi of lelijk kunst kan zijn. Iets “lelijk” vinden, nou dat mag, maar we vragen je wel waarom en leren je om hier ook een antwoord op te geven.

WERKEN OP HET KUNSTPLEIN: “een fijne afwisseling in je schoolweek”!

Zien we je volgend schooljaar op het Kunstplein?

Er wordt heel wat mooie kunst gemaakt op ons Kunstplein. Kijk op onze Instagram-pagina wat voor mooie dingen er allemaal gemaakt worden!

INSTAGRAM-PAGINA kunstplein

Contactformulier

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op!